Спират движението на автомобили по бул.“П. Евтимий“ в Стара Загора утре заради футболна среща

STZAGORA.NET
*
За 5 часа ще бъде спряно движението на автомобили по бул.“П. Евтимий“ в Стара Загора на 19.09.2017 г. заради футболна среща между отборите на ФК „Ботев” – Гълъбово и ПФК „Левски“ – София, която ще се проведе от 19:00 часа на стадион „Трейс Арена“.

За осигуряване на безопасното й провеждане, за времето от 16:30 часа до 21:30 часа на 19.09.2017 г., ще бъде спряно движението на пътни превозни средства (с изключение на градския транспорт и живеещите в района граждани, които да бъдат пренасочвани в близките улици или допускани срещу документ за самоличност) по следните улици:

1. по бул. „Свети Патриарх Евтимий“, от пътния възел с Oколовръстното шосе до кръстовището с ул. „Загоре“ – в двете посоки;
2. по ул. „Българско възраждане“, ул. „Велики Преслав“ и ул. „Ведрина“, от кръстовището с ул. „Стоян Михайловски“ – в посока бул. „Свети Патриарх Евтимий“;
3. ул. „Райна Кандева“, от ул.“Загоре“ до ул. „Генерал Радко Димитриев“;
4. ул. „Генерал Радко Димитриев“ – цялата;

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн