Младежите от ГЕРБ и общински съветници се включиха в почистването на Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Отпадъци от района на Мемориалния комплекс “Бранителите на Стара Загора” събираха днес членове на местната младежка структура на ГЕРБ, заедно с председателя на Общинския съвет Таньо Брайков и общински съветници. В съботната сутрин те се включиха заедно с още десетки старозагорци в кампанията „Да изчистим България заедно”.

Младежите и тази година са част от най-мащабната доброволческа инициатива в България, а изборът на мястото не е случаен, уточниха от МГЕРБ. „В навечерието на 3 март вече няколко години се грижим за чистотата около един от символите на нашия град – мемориала “Бранителите на Стара Загора”. Това е и причината още при обявяването на датите за тазгодишното почистване да сме отново тук. Надяваме се, че така ще провокираме повече отговорност при опазването на природата. Важно е в дългосрочен план да се върви към поддържане на приветливи и чисти любими места за разходка и отдих“, обясниха още те.

Тази година за първи път денят на голямото почистване не е финал на кампанията, а началото й.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн