Гугъл и EDIT канят бизнес общността в Стара Загора на семинар за дигиталния бизнес – неделя, 17 септември

STZAGORA.NET
*
Уважаеми представители на местната бизнес общност,

През 2017 Google партнира с неправителствения сектор, за да подкрепи развитието на технологичния и да дигитализира традиционния бизнес в страната.

С подкрепата на световната технологична компания мрежата за дигитално развитие EDIT започва EDIT On The Road – тримесечно роудшоу, което ще се проведе в 7 града в страната.

Екипът на EDIT и представители на Google ще прекарат 17 септември в Стара Загора (в пространствата на ZaraLab), за да:

* Съберат на едно място технологичните общности с традиционните индустрии
* Покажат как се работи с дигиталния инструментариум за бизнес на Google и да представят Google Growth Engine
* Работят заедно с местния бизнес по три теми:

о Кои са предизвикателствата пред дигитализацията на бизнеса в Стара Загора?
о Кои са възможностите за бизнеса в Стара Загора, които дигитализацията може да отвори?
о Коя би била идеалната екосистема, която да подкрепи дигитализацията на бизнеса в Стара Загора и така заедно да направим по-конкурентна местната икономика?

EDIT.bg e акроним на Economic Development via Innovation and Technology (Икономическо развитие чрез иновация и технология) и e обединение зад каузата на силната дигитална индустрия и превръщането на България в предпочитано място за IT бизнес, където се поощряват иновациите, а малкият и среден дигитален бизнес имат висока добавена стойност. EDIT.bg се случва по инициатива на МOVE.BG, в партньорство с организациите Start It Smart, StartUP Foundation, Association of Bulgarian Leaders and Entrepreneurs ABLE, Betahaus, Bulgarian Centre of Women in Technology BCWT, brain WORKSHOP Institute, Eleven Accelerator Venture Fund, LAUNCHub Seed and Acceleration Fund, NEVEQ, TAKEOVER, Perpetto, Reloyalty, Join The Players, Doglar, а мрежата е отворена за всички, които са свързани с развитието на дигиталната индустрия в България.

Програмата включва:

Сутрешни сесии

10:15 – 10:30 Регистрация
10.30 – 10:45 Откриване на събитието от Петко Петков, основател на ZaraLab и Александра Козбунарова, координатор на EDIT on the ROAD
10:45 – 11:15 Как да проектираш дигитален мост между Стара Загора и Германия – Стоян Тодоров, ST Architekten & iQvolution
11:15 – 11:30 Въпроси и отговори
11.30 – 12.30 Представяне на Google Growth Engine – Биляна Пантева, Google
12.30 – 13.00 Въпроси и отговори
13.00 – 14.00 Нетуъркинг и обяд

Следобедна сесия

14:30 – 18.30 Работилница за местните дигитални и конвенционални бизнеси, водена от Ирина Горялова и Петър Горялов – обучители по организационно лидерство за изпълнителни директори от DreamersDo и фасилитатори на работилницата

Можете да се запишете за участие тук. Молим ви да не оставяте регистрацията за последния момент, тъй като местата са ограничени.

В рамките на EDIT on the ROAD провеждаме и проучване на местния дигитален и дигитално задвижван бизнес в България, чиито резултати ще се радваме да споделим в края на годината след приключването на програмата.

Ще се радваме да ви посрещнем на 17 септември в ZaraLab и да работим заедно.

С уважение,
екипът на EDIT
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн