PROMEDICА24 на турне и в Стара Загора – СИГУРНА И ДОХОДОНОСНА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ!

STZAGORA.NET
*
Това лято Promedica24 реши да обиколи някои от най-големите градове в България, за да се срещне лично с всеки, който се интересува от легална, доходоносна и уважавана работа като болногледач в Германия. На 30 август представители на фирмата ще бъдат в Стара Загора (до Универсалния магазин) на специално обособен кът с палатка на Promedica24 и ще отговорят на всички Ваши въпроси.

С повече от 24 000 служители и 29 000 клиенти Promedica24 е най-голямата фирма, предлагаща домашни грижи в Европа. Вече 13 години компанията определя стандартите в бранша и благодарение на доверието на клиентите и служителите си разполага с най-голямата база данни от оферти. Promedica24 намира оферти на своите служители, организира и заплаща пътуването, престоя и храната на своите служители, БЕЗ НИКАКВИ КОМИСИОННИ.

ОТ ТАЗИ ГОДИНА PROMEDICA24 ОРГАНИЗИРА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ за всеки, желаещ да работи като болногледач в Германия, но нямащ познания по немски език.

Фирмата има 3 офиса в България – София (ул. Позитано 7, ет. 2, офис 7), Бургас (ул. Конт Андрованти 15), Варна (ул. Русе 15), но за всички, които нямат възможност – НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЩЕ ПОСЕТЯТ И ВАШИЯ ГРАД!

На специално обособения кът с палатка на Promedica24 нашите служители ще Ви обяснят какви са изискванията за работа като болногледач в Германия, какви са привилегиите и възнагражденията, както и какви са възможностите за БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК!

Очаквайте ни между 10:00 и 18:00 в централните части на:

30.08 – Стара Загора, бул. “Цар Симеон Велики” (до Универсалния магазин)
4.09 – Габрово
5.09 – Ловеч
9.09 – Плевен
10.09 – Враца
12.09 – Кюстендил
13.09 – Благоевград

Повече информация: https://www.promedica24.bg/?utm_source=zarata&utm_medium=bus_tour
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн