Главният прокурор е наградил Диана Халачева от Районна прокуратура – Стара Загора за висок професионализъм в работата

STZAGORA.NET
*
Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил прокурор Диана Халачева от Районната прокуратура в Стара Загора с отличие “Служебна благодарност“ и грамота за проявен висок професионализъм в работата като наблюдаващ прокурор по конкретни наказателни производства. Предложението за нейното поощряване е направено от административния ръководител – районен прокурор Гриша Мавров.

Прокурор Халачева е наблюдавала досъдебни производства по разкрити тежки криминални престъпления. Благодарение на осъщественото от прокурор Халачева стриктно лично ръководство върху работата на разследващия орган и проявената оперативност е приключило в изключително кратки срокове разследване спрямо две лица, предадени на съд с обвинителен акт за взломяване и отнемане на вещи от 11 автомобила в Стара Загора, като пострадали са били 18 граждани.

Прокурор Халачева е внесла в съда обвинителни актове по бързи производства за държане на наркотични вещества, по които са постигнати осъдителни присъди, както и по други наказателни производства. Наградата й бе връчена от Гриша Мавров, административен ръководител на Районна прокуратура – Стара Загора, в присъствието на колегите й.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн