Турнир по стрийт фитнес ще се проведе тази събота в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Грандиозно шоу обещават участниците от Града на липите Стара Загора по време на организирания турнир по стрийт фитнес, който ще се проведе тази събота (22.07.2017 г.) от 09:00 часа на площадката в двора на Професионална гимназия по електротехника „Г. С. Раковски“ в рамките на спортната кампания „Ваканция без грижи“. Инициативата се подкрепя активно от община Стара Загора, като кметът на града Живко Тодоров ще поздрави участниците в надпреварата. Организаторите от Националното сдружение на сираците в България благодарят за подкрепата и на хотел „Форум“ Стара Загора. Събитието се провежда за осма поредна година с генералната подкрепа на хотел „Маринела“ – София и сдружение „Маринела“ София.

Турнирите от веригата по стрийт фитнес до момента преминаха през градовете Мездра, Пловдив и Варна, като следва Стара Загора, а на 29.07.2017 г. поредният ще се проведе в Плевен.

С провеждането на турнирите по стрийт фитнес целта е децата и младите хора да са по-често на спортните площадки през лятната ваканция, като деца в неравностойно социално положение ще се състезават заедно с деца от семейна среда и чрез спорта ще създават нови приятелства. Категориите за участие са следните: Момчета до 17-годишна възраст, момчета над 17-годишна възраст, момичета над 14-годишна възраст.

Участниците ще получат купи, медал, грамоти и много предметни награди. Всички победители в отделните категории, спечелили първо място, се класират за участие на финала в София, където ще бъдат настанени безплатно в хотел „Маринела“. За участие е поканен всеки, който желае да участва. Записването става половин час преди старта на турнира.

#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн