Представиха първата българска инжекционна газова система за директно впръскване

STZAGORA.NET
*
В София днес представиха първата българска марка на инжекционна газова система за директно впръскване. Тя се нарича REAGAS. На събитието присъстваха близо 80 автомобилни инженери, специалисти от бранша и представители на автосервизи от цялата страна.

Представянето се състоя от две части: теоретично обучение за функционалността на софтуера на системата и практическа демонстрация на начина на работа на уредбата, монтирана на автомобил.

За разлика от стандартните газови уредби, при инжекционните газови системи за автомобилите с директно впръскване бензинът се впръсква под високо налягане директно в цилиндъра на двигателя, а не в колектора, както е при традиционния метод. За да се постигне това, се използват специални инжектори и помпа за високо налягане. Изпарената газ е с по-ниско от необходимото за целта налягане, затова се впръсква в колектора. За да не се повредят бензиновите инжектори и помпата за високо налягане, през тях продължава да се впръсква бензин, но неговото количество е значително по-малко. По този начин газта заменя до голяма степен бензина, но двигателят работи и с двете горива в пропорция.

При ежедневно ползване на автомобила инвестицията за покупката на самата уредба се избива за не повече от половин година.

При двигатели с директно впръскване е задължително газовата система да се съобрази с модела на автомобила. Няма универсална уредба, всяка е в съответствие с конкретните решения на автомобилните производители.

REAGAS е българска марка газови системи, която се продава на пазарите в България, Македония, Сърбия, Румъния, Гърция, Украйна. Инжекционната система има всички необходими сертификати за качество (67R-01,110R-00,10R-03), гаранционно и извънгаранционно обслужване с европейска гаранция 24 месеца.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн