Общински съветник от ГЕРБ – Стара Загора дари чешма на село Яворово

STZAGORA.NET
*
Ангел Филипов, общински съветник от ГЕРБ в Стара Загора, подпомогна реновирането на чешмата в центъра на село Яворово и зарадва жителите и гостите на населеното място. „Паркът пред кметството е любимо място за отдих, а вече ще може да се освежите тук в жегите“, отбеляза Филипов, който е отговорник за комуникацията между Яворово и старозагорската общинска администрация. „Народът е казал: не си живял, ако не си направил чешма, радвам се, че имах възможността и получих подкрепа от Общината, за да я обновя“, подчерта още той.

Сърдечно бе посрещнато дарението от жителите на Яворово, като освен кмета на селото Райчо Стоев, в центъра бяха и дамите от местното НЧ „Ахинора“. Те подариха на общинския съветник книга, посветена на 10-годишнината от създаването на читалището, отпразнувана миналата година.

„Знам, че по селата има доста неща, които трябва да се направят, но няма как да е изведнъж“, допълни Филипов и пое ангажимент да осигури желан подарък – камера, за дамите от фолклорната група към читалище „Ахинора“, които имат участие в почти всички фолклорни събори в района.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн