Стара Загора става арена на футболни емоции тази неделя

STZAGORA.NET
*
29 отбора от региона ще се включат в полуфинала на „Купата на Coca-Cola”
*
27 април 2017 г., Стара Загора. 

Тази неделя (30 април) Стара Загора ще бъде домакин на полуфинала на „Купата на Coca-Cola” за региона. Мачовете, част от междуучилищното първенство, ще се състоят на стадион „Берое” – изкуствен терен и ще започнат точно в 10:00 часа.

29 са отборите, които ще демонстрират уменията си на футболния терен в Стара Загора. Градът е домакин на мачовете, част от шампионата, за четвърта поредна година, като по традиция паралелно с футболните надпревари се организират и атрактивни забавления и игри за момичетата и момчетата, дошли да насърчават своите връстници на зеления терен.

Ден по-рано (на 29-ти април) ще стане ясен и шампионът за Бургас, а двата отбора ще се състезават заедно с още 10 ученически тима от цялата страна по време на големия финал на турнира през месец юни. Освен престижния приз, най-добрият отбор в тазгодишното шесто издание на първенството ще грабне и голямата награда – участие в спортен лагер в базата на „Спортинг“, Лисабон.

Тази година, като част от първенството, за всички почитатели на виртуалния футбол се провежда и специален турнир по FIFA. Едни от най-добрите родни играчи на FIFA Станислав WickyBG Чакъров, Перси Army и Ицака, дават наставления на всички участници, за които също има подготвена страхотна награда – посещение на изложението за интерактивни игри Gamescom в Кьолн, Германия.

Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.

#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн