За първи път в Стара Загора гостува един от върховете в руската танцова школа FLEXX BALLET

STZAGORA.NET
*
Специална промоция на билетите за спектакъла на FLEXX BALLET в Стара Загора от днес до 30 април
*
Върхът в руската танцова школа FLEXX BALLET пристига в България като част от световното му турне за 2017-та година. След като миналата година FLEXX BALLET направи фурор в София, в зала 1 на НДК, сега се завръща с ново шоу и ще бъде приветстван в няколко български града, в това число и в Стара Загора.

От 26 до 30 април включително (първите 5 дни от продажбата) билетите ще са на промо цена от 20 лева за спектакъла в Стара Загора, при редовни цени от 40 до 80 лв. Промоцията е комплимент от FLEXX BALLET и организаторите от EventsJar към публиката в Стара Загора.

Обичаната класика на руското танцово изкуство, съчетана с най-доброто от съвременна Русия – екстремни танци, визуални ефекти и много емоционална атмосфера, представя новото шоу на FLEXX BALLET – FANATICA. Спектакълът разказва история за отношенията между мъжа и жената и техните нюанси, обрисувани в отделни сцени. Невероятната пластичност, динамика и движения в танците предават на зрителя съвсем реално човешките емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Невиждано досега на Балканите, това шоу ще завладее сетивата и сърцата ви.

FLEXX BALLET е обичан по цял свят. Световното турне тази година включва градове от цяла Русия, Китай, Германия, Франция, Италия, Швеция, Финландия и няколко града от България.

Първите обявени градове са Варна – 16.12. 2017, Бургас – 17.12, Велико Търново – 19.12 и Стара Загора – 20 декември 2017 г.

Билетите могат да бъдат закупени на касата на Държавна Опера Стара Загора и онлайн на Ticketpro.bg (към момента – 26 април – Стара Загора не е включена в онлайн продажбите на посочения сайт – бел. ред.).
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн