Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в 27 МИР: Гласувах за това, гласът на обикновените хора да бъде чут и най-после да заработим всички заедно

STZAGORA.NET
*
Емил Христов, водач на листата на ПП ГЕРБ (№ 11) в 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район, гласува точно в 11.00 часа в Избирателна секция № 111, която се намира в ХIII ОУ “Св. Паисий Хилендарски”, кв. “Казански”. Той пристигна заедно със съпругата и дъщеря си (синът му гласува в София, където работи), и изчака реда си на неголяма опашка пред секцията.

“На тези избори гласувах за това, гласът на обикновените хора да бъде чут; това, което те казват, политиците да не го игнорират; да имаме свои представители там, където се прави политиката на България и най-после ние да имаме думата какво да правим в собствения си дом – каза след като пусна бюлетината си в урната Емил Христов. – Гласувах с оптимизъм, защото виждаме толкова млади хора около нас, виждаме хора, които са доказали, че могат да работят за другите, не за себе си. Очаквам това да промени и политическите партии, да започне да променя и парламента. И това, което очакват хората от нас – най-после да работим всички заедно.”
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн