ГЕРБ залесиха над 100 дървета в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
С над 100 дръвчета по-зелена е Стара Загора благодарение на тридневната инициатива на младежите и дамите от ГЕРБ. Те получиха подкрепата на кварталните структури на партията и обогатиха с по около 30 фиданки междублоковите пространства.

11 чинара и каталпи залесиха Жени-ГЕРБ в парк „Зелен клин“, бройката не е случайна, а съответства на номера, с която партията се явява на парламентарните избори на 26 март.

Младежите от ГЕРБ се погрижиха за зеленината в кварталите „Железник“, „Самара“ и „Зора“. По случай Първа пролет те допълниха дървесния фонд с десетки липи и иглолистни фиданки.

„Стара Загора е зелен град, радваме се, че имаме възможност да допринесем за това“ – споделиха от МГЕРБ.

„Много хора от кварталите се включиха в инициативата ни, помагаха ни, обещаха да се грижат за дърветата занапред. Това е най-хубавото за нас – да сме единни е важно“ – подчерта Радостин Танев, кандидат-депутат от ГЕРБ и областен координатор на младежите в Старозагорско.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн