„Ел Галактикос“ грабна Купата на ГЕРБ след изпълнение на дузпи

STZAGORA.NET
*
Оспорван бе финалът на двудневния футболен турнир за непрофесионалисти за Купата на ГЕРБ в Стара Загора. След дузпи тимът на „Ел Галактикос“ заслужи първото място. Шампионите поздрави Радостин Танев, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ и областен координатор на младежката структура на партията. Втори остана отборът на „Енергетик“. Третото място взе тимът, който бе победител в турнира през 2015 година – „Ремиза“. Ярослав Георгиев и Николай Стоев от фейсбук групата „Футболна Стара Загора“ наградиха съответно сребърните и бронзовите медалисти.

„През тези два дни ние отново доказахме, че спортът сплотява, че носи положителни емоции, че прави всички нас приятели и екип. Надяваме се да получим подкрепа от вас на 26 март, за да може да реализираме един от основните приоритети на ГЕРБ за Стара Загора – изграждане на многофункционална зала и завършване на цялостния облик на парк „Артилерийски“, каза след края на турнира Радостин Танев. Той благодари на младите хора от ГЕРБ и членовете на „Футболна Стара Загора“ за ентусиазма и енергията, с които реализират идеята за непрофесионалното футболно състезание за шести път.

МГЕРБ и тази година организира с подкрепата на фейсбук групата „Футболна Стара Загора“ истински спортен празник под Аязмото. На тренировъчното игрище над стадион „Берое“ два дни десетки отбори от областта показаха завидни футболни умения. По време на шестото издание бяха раздадени и специални награди на най-добрите в индивидуални надигравания.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн