“Арсенал” – Казанлък разширява паркингите си с още 380 места

STZAGORA.NET
*
Нов паркинг за 380 автомобила на площ от 11 декара и 250 квадрата започна да изгражда ръководството на “Арсенал” АД – Казанлък. Инвестицията е за над 500 хиляди лева, съобщи zakazanlak.bg.

Новият паркинг ще е асфалтиран, осветен и с постоянно видеонаблюдение. Той трябва да е готов в края на месец юни. Намира се в непосредствена близост да разширения преди година и половина западен паркинг до централния портал на фирмата. Ще има два вход-изхода: единият ще е на западната и северната ограда на Митница Казанлък, а вторият – изцяло по западната ограда на бившите оранжерии.

Поредната инвестиция на оръжейницата е в услуга на работещите над 9 хиляди души в “Арсенал”. Макар че това не е разписан ангажимент на фирмата, изпълнителният директор на “Арсенал” Николай Ибушев уточни, че инициативата е с цел да бъдат облекчени работещите, които пътуват с автомобилите си до месторабота.

С новите 380 места от поредното трето разширение местата за паркиране на арсеналци ще станат 1380 на брой, на общо 4 отделни паркинга.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн