Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора на 17.03.2017 г. (петък). Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ – Стара Загора Емил Христов и от председателя на Областния предизборен щаб Пламен Йорданов.

В 09:00 часа Цветанов ще се срещне с жители на град Мъглиж в пенсионерски клуб, пл. “Трети март“ №32. На събитието ще присъства кметът на Мъглиж Господин Господинов.

В 10:15 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще разговаря с жители на Казанлък на Общинския пазар в града, ул. „Славянска“ №11. С него ще бъде кметът на Казанлък Галина Стоянова.

В 11:15 часа Цветан Цветанов ще се срещне с работещите във фирма “Краси-2000“ в Стара Загора. Срещата ще се проведе на бул. „Патриарх Евтимий“ №23 А.

В 12:20 часа Цветанов ще разговаря с жители на Раднево на централния пазар, ул. „Тачо Даскалов“. Ще присъства Теньо Тенев – кмет на община Раднево.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн