Общинският съветник Янко Янков предоставя три луксозни автомобила на абитуриенти в неравностойно положение

STZAGORA.NET
*
Общинският съветник Янко Янков от група “Истината за Стара Загора” се включи в кампанията на варненеца Мартин Динев в социалните мрежи “Да помогнем поне за ден”, в рамките на която собственици на автомобили ги предоставят за използване от абитуриенти в неравностойно социално положение в деня на техния абитуриенски бал. Колите, които Янков осигурява за старозагорските абитуриенти, са “Шевролет Камаро кабриолет”, джип “Рейндж Ровър” и “Ауди Q3″. Той поема и всички разходи, свързани с осигурения транспорт.

Призивът, който Янков разпространи в социалните мрежи, гласи следното: “Пълен респект към останалите колеги, които вече го направиха. Предлагам колите си за абитуриенти в неравностойно положение, които нямат възможност да си осигурят автомобил. Всичко ще бъде платено от мен. Не се колебайте да ми пишете. Много ще се радвам да направя празника на едно дете незабравим. Приятели, моят зов към вас е да направите същото, който има възможност – коства малко, а всъщност може да бъде толкова много за един човек.”

#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн