Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с Кристален приз за принос в развитието и популяризирането на баскетбола

STZAGORA.NET
*
Българската федерация по баскетбол връчи Кристален приз на кмета на Стара Загора Живко Тодоров в израз на признателност за оказаната подкрепа в развитието и популяризирането на българския баскетбол. Официалното награждаване се състоя по време на срещата на „зелено-белите“ с отбора на македонския „Фени“ (Кавадарци) в група “С” на Балканската лига. Наградата прие Красимира Чахова, заместник-кмет „Общинска собственост, стопанска политика, спорт и туризъм“, броени дни след страхотната победа и спечелването на Купата на България от БК „Берое“.

„Това, което Община Стара Загора прави за спорта и в частност за баскетбола, не би могло да се случи и не бихме спечелили тази прекрасна купа, ако нямахме такъв треньор, какъвто е Любо Минчев, такива баскетболисти като тези момчета и една прекрасна и вярна публика като Вас. Всички Вие бяхте една неизменна част от шампионския поход за спечелването на тази купа. От сърце благодаря на всички Вас за това, което правите за спорта и за тази прекрасна спортна публика!“ – каза в приветствието си Красимира Чахова.

Наставникът на “Берое” Любо Минчев получи наградата си за треньор №1 за миналата година. Наградата връчи Елеонора Рангелова от Българската федерация по баскетбол.

В събота, 25 февруари, БК „Берое“ е домакин на срещата с БК „Черно море Тича“. Двубоят е от 18.00 часа в Общинската спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ).

В неделя, 26 февруари, Превантивно-информационният център по зависимости към Община Стара Загора и Баскетболен клуб „Берое“ организират празник „Аз и моето семейство“. Проявата ще започне от 10.00 часа отново в спортна зала „Стара Загора“.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн