Чакат Бойко Борисов на кръгла маса в Стара Загора за здравната система

STZAGORA.NET
*
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов се очаква да пристигне утре (петък) в Стара Загора за участие в кръгла маса за здравната система.

Сдружение “Граждани за европейско развитие на България” и фондация “Ханс Зайдел” организират обсъждането на тема “Достъпна, ефективна и качествена здравна система”. Събитието ще се състои в петък и събота в хотел “Мериан палас”.

Дискусията ще бъде официално открита в 14.30 часа от експерта в комисията по здравеопазване към ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

По време на кръглата маса ще бъдат дискутирани теми като: електронното здравеопазване – средство за поставяне на пациента в центъра на здравната екосистема, общественото здраве и профилактиката, методите за насърчаване на младите лекари в системата на здравеопазването, новостите и перспективите в лекарствената регулация в България и проблемите при управлението на лечебните заведения в България.

Лектори на събитието ще бъдат изявени лекари и специалисти в сектор „Здравеопазване“.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн