Експерт ще дава съвети на стартиращи бизнеси по време на безплатна лекция в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 09.02 (четвъртък) от 19:00 в споделеното работно пространство Zaralab (бул. “Княз Александър Батенберг” №28) ще се проведе безплатна лекция на тема “Как да се движим по ускорителната лента за стартъп?”. Събитието е подходящо както за хора с бизнес идеи, така и за наложени компании и организации.

Лекцията е безплатна и няма нужда от предварителна регистрация. Какво ще научите: Конкретни съвети как да сте по-успешни в процеса на подготовката на вашия бизнес, нова бизнес линия, нов проект. Конкретни примери за успешни подходи в маркетинга на стартъпи, малки и големи компании.

Гост-лектор е Георги Малчев. Toй е управляващ съдружник в xplora.bg – агенция за дигитален маркетинг със слоган Human digital. Клиенти на агенцията за целия си дигитален маркетинг са Walmark, Whirpool, Toyota, Medix, Easycredit, Alaska, Activia, Primex, Atama, Konica Minolta, Bio-Oil и т.н. Клиенти за част от услугите са Нестле, Мусала Софт, Майкрософт и други над 40 компании.

Георги притежава впечатляващ бизнес и маркетинг опит – като член на съвети на директорите, оперативен директор, директор бизнес развитие, управленски консултант. Доскоро оглавяваше дигиталния маркетинг на М-тел, а преди това беше ключов фактор за растежа на голяма дигитална агенция. Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет. Сертифициран управленски консултант и сертифициран за управление на операциите. Завършил е executive MBA към Американския университет. Георги често е член на журита за дигитални маркетинг, както и модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Георги е член на Управителния съвет на IAB Bulgaria.

Георги е ментор на няколко стартъпа, сред които TaxiMe, Safemail и други. Има опит като ментор в Eleven, Launchub, Founder Institute, Startup Weekend. Георги беше съдружник в стартъп, финансиран от Eleven (Batch 3). В момента е съдружник в стартъп за app за hospitality сектора.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн