Отварят бензиностанция на Марешки с по-евтини горива в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Варненският бизнесмен и политик Веселин Марешки отваря в Стара Загора 16-тата си поред бензиностанция. Тя е денонощна и се намира на ул. “Промишлена” (продължението на “Димчо Стаев” и “Анастасия Тошева”), южно от първия “Кауфланд” и разклона за Калояновец, в района срещу Тролейбусното депо – на мястото на бившата бензиностанция на “Ефир”.

Днес следобед в бензиностанцията течаха последните технически приготовления в присъствието на регионалния мениджър на компанията Деница Нешева. “Ще отворим обекта или до края на деня, или във вторник” – обясни тя (от бензиностанцията ни съобщиха, че са отворили и приели първите си клиенти в 9.00 часа във вторник, 7 февруари – бел. ред.). Подготовката на обекта е стартирала преди около месец.

Стартовите цени са следните: дизел – 1.84 лв. (при над 2 лв. по другите бензиностанции), бензин А-95 1.86 лв. (2.03 другаде), бензин А-100 2.05 лв. (2.28 другаде), газ 0.87 лв. (0.94 другаде). Ще се продава и битова газ. Както навсякъде, и във “VM Petroleum” на Марешки цените на горивата ще варират във времето съобразно конюнктурата, но фирмената политика е да остават най-ниските в съответното населено място.

Важна особеност на всички бензиностанции на Марешки е, че в тях се плаща само в брой. За целта на старозагорската ще има банкомат, който ще заработи до няколко дни. В момента не работи.

Бензиностанцията на Марешки е с две колонки, всяка с по 6 пистолета. На нея ще могат да зареждат по 6 коли едновременно. Входът е от южната страна, където има място за коли на очакваната опашка.

По думите на Деница Нешева качеството на предлаганите тук горива е възможно най-доброто. На разположение на клиентите ще бъде декларация за произхода им.

За идването на Марешки в Стара Загора и с бензиностанция, освен с аптеки, се заговори още миналата пролет. Но едва сега настъпи времето тя да бъде открита. Преди да дойде под липите, Веселин Марешки отвори последната си бензиностанция в Силистра. В София пък варненецът строи най-голямата бензиностанция не само у нас, с едновременно зареждане на 45-50 коли, която ще кандидатства заради големината си в книгата на рекордите “Гинес”. Тя ще бъде в столичния кв. “Люлин”, чието население е около 130 хиляди души, и се очаква да бъде отворена до месец.

Веселин Марешки стъпва в Стара Загора и като политик с партията си “Воля”. Тя ще има клуб на бул. “Столетов” 43, малко преди светофарите на УМБАЛ “Киркович”, от северна страна на улицата.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн