30-годишният учител Владимир Грамовски стана председател на младите социалисти в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
30-годишният учител Владимир Грамовски бе избран за председател на Младежкото обединение в общинската организация на БСП в Стара Загора. Това стана на годишно отчетно събрание на структурата и след оттеглянето на досегашния председател д-р Неделчо Маринов заради лични ангажименти.
„Много ще се радвам ако успея да привлека повече старозагорски младежи за каузата БСП и заедно да превърнем политиката за младите в национален интерес”, каза Грамовски след като единодушно бе избран. Той е активен участник във всички младежки инициативи и акции на общинската партийна организация.

Младите социалисти приеха план за работа за 2017-та година.

Владимир Грамовски е член на БСП от 2012 г. Зам.-председател е на ОПО “Център” от две години. Зам.-председател е и на общинското движение “Русофили”. Начален учител е по професия, завършил е „Предучилищна педагогика с английски език” и има две магистърски степени – по “Информационни и комуникационни технологии в началното образование” и “Мениджмънт на педагогическите и социалните организации”.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн