Общинските съветници от БСП – Стара Загора се обявиха за запазване на АГ-комплекса като собственост на Общината

STZAGORA.NET
*
Общинските съветници от местна коалиция „БСП лява България – за Стара Загора” разпространиха днес до медиите своя позиция относно изразеното от кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров в писмо до министъра на здравеопазването в оставка Петър Москов искане Акушеро-гинекологичният комплекс в Стара Загора да бъде прехвърлен безвъзмездно в собственост на Община Стара Загора, вместо да се продава.

В позицията си общинските съветници от левицата потвърждават многократно заявяваната от тях позиция за запазване собствеността на АГ-комплекса като голям имот в центъра на Стара Загора, независимо от предходните решения на Общинския съвет за продажбата му. “Община Стара Загора има нужда от него” – пишат съветниците-социалисти. Те припомнят и че по време на предходни заседания на Общинския съвет са гласували по принцип против продажбата на комплекса.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн