Остават два дни за записване на кандидатите за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

STZAGORA.NET
*
До момента общо 10 са кандидатите в обявения от Община Стара Загора конкурс за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“. Ще бъдат избрани 15 деца на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, комуникативни са и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“. Конкурсът, под форма на събеседване, ще се проведе на 16.01.2017 г. в Общинската спортна зала „Иван Вазов“, от 12:00 ч. до 14:00 ч.

Досега шест момичета и четири момчета на възраст от 12 до 15 години изявиха желание да подпомогнат провеждането на кампанията през 2017-та година, за която градът е носител на приза „Европейски град на спорта“.

Крайният срок, в който кандидатите могат да заявят своя интерес за участие на електронна поща – szidea@starazagora.bg, е 13.01.2017 г., включително.

На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията ще остане за тях.

Родителите на избраните за доброволци кандидати следва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и снимки на децата, във връзка с провеждането на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Примерен образец на:

Формуляр за участие в конкурса за доброволци за кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

Име и фамилия …….

Възраст …..

Училище …..

Защо искам да бъда талисман на СТАРА ЗАГОРА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД НА СПОРТА 2017 ГОДИНА….

Е-mail и телефон за връзка…….
#junspodelime


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн