EVN съветва пътуващите в празничните дни: Абонирайте се онлайн за безплатни SMS-и или имейли относно консумирана електроенергия

STZAGORA.NET
*
Известяванията по мобилен телефон и електронна поща се заявяват лесно онлайн на www.evn.bg
*
Клиентите на EVN България могат да получават безплатни SMS и имейл известия за стойност на своята фактура и при пропуснат срок на плащане. Информацията включва:

1. ежемесечна стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане. Известието се получава всеки месец.
2. предстоящо прекъсване на електрозахранването, в случай че е пропуснат срокът за плащане. Известието се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това преустановяване на захранването.

Директен линк към онлайн регистрацията: https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx
До момента вече 160 000 клиенти получават информация на мобилния си телефон или електронна поща.

Чрез платформата „EVN Онлайн плюс“ може да се заплаща от страната и чужбина по всяко време. Всеки регистриран клиент има архив за своите фактури за 13 месеца назад и графично представяне на консумацията и стойностите на фактурите по месеци.

Директен линк: https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

EVN България Електроснабдяване
тел. 0700 1 7777
info@evn.bg
www.evn.bg
#junсоциални мрежи


echo
Copyright © 2018 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн