Обезопасиха района на детска градина „Райна Княгиня“ след извършения ремонт в кв.“Самара-3“

STZAGORA.NET
*
Община Стара Загора обезопаси района около ОДЗ №34 „Райна княгиня“ в Стара Загора. Новите преградни пешеходни парапети са поставени в края на миналата седмица на ул. „Хр. Морфова“ 43. Улицата е оживена, по нея се движат и автобуси от градския транспорт. Целта е да се предпазят децата, посещаващи детската градина.

В началото на седмицата директорът Любка Иванова подава сигнал в общината, че след извършения цялостен ремонт на инфраструктурата в квартал “Самара-3″ са поставени пътни знаци, забраняващи спирането и паркирането в близост до градината. Това създавало проблеми, както на персонала, така и на родителите, които често плащали глоби затова, че водят децата си там.

Сега и пътните знаци са преместени, така че родителите вече могат да спират автомобилите си в съседство, за по-лесен достъп до детското заведение, уточни Любка Иванова. Тя съобщи, че на 21.12.2016 г. коледарчета от подготвителната група на ОДЗ „Р. Княгиня“ ще посетят общината в 10.00 ч., за да благодарят на общинското ръководство за бързата реакция и да пожелаят на цялата администрация весели Коледни и Новогодишни празници.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн