Предстоящо в Стара Загора: Среща с министъра на туризма Николина Ангелкова

STZAGORA.NET
*
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров организира среща-разговор по актуални теми в туристическия бранш с министъра на туризма Николина Ангелкова.

Срещата ще се проведе на 11.11. 2016 г. от 12,30 ч. в зала 2 на хотел „Верея“.

Ще присъстват представители на общинското ръководство, на туристическия бранш от града и региона, на Тракийския университет и работодателски организации.

Поканени са представители на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора и други професионални организации, от Професионална гимназия по облекло и хранене “Райна Княгиня”, както и управителите на хотелите в курорта Старозагорски минерални бани, уточни за медията ни ресорният зам.-кмет Красимира Чахова.

Миналата събота министър Ангелкова и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева представиха заедно национална програма за подпомагане на общините за ефективно управление на находищата на минерални води на тяхна територия – тема, която се очаква да бъде дискутирана и на днешната среща в Стара Загора.
#vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн