Българският флаг се развява гордо в село Ветрен по инициатива на младежката структура на ГЕРБ

STZAGORA.NET
*
На двата входа на мъглижкото село Ветрен се вее българският трибагреник по инициатива на местната младежка структура на ГЕРБ.

„Представителите на МГЕРБ в селото с всеки изминал ден доказват, че са достойни граждани на България. Те милеят за родното си място и с всяка една своя инициатива правят Ветрен все по-добро място за живеене. Точно това е и причината да получават не само моята подкрепа, но и тази на съгражданите си“, каза кметът на селото Николай Карагьозов. „Нека имаме много хубави поводи да издигаме националния флаг и да се гордеем с родината си“, допълни той.

Признателност за помощта при реализацията на кампаниите на ГЕРБ във Ветрен изказа към кмета, както и към ръководството на читалището Десислава Дойнова – председател на местната младежка партийна структура. „Важно е да сме единни, да гледаме в една посока, за да продължи развитието на страната ни“, категорична бе тя.

С хляб и сол, по стар български обичай, ветренци посрещнаха гостите си на официалното издигане на знамената.

На събитието присъстваха и членове на ръководството на МГЕРБ – Стара Загора – Радостин Танев, областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора Катерина Иванова, организационен секретар и Красимира Кънева, член на УС.

Поредната родолюбива идея на МГЕРБ – Ветрен е продължение на инициативата, която те реализираха по повод 22 септември, Ден на Независимостта. Тогава младежите поставиха, с подкрепата на кмета на селото, 12-метров пилон с българския трикольор, на най-високата точка в района, за да се вижда отдалеч и да напомня колко е важно да сме свободни, горди и единни, да работим заедно и да предаваме напред историята си, категорични бяха младите хора от Ветрен.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн