Общинският съвет в Стара Загора прие промени в Наредбата за условията и реда за финансиране на проекти на неправителствени организации

STZAGORA.NET
*
На редовното заседание на Общинския съвет в Стара Загора бе приета, на второ четене, с 48 гласа „за“, Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за финансово подпомагане на проекти на неправителствени организации, кметове и сдружения на граждани.

По време на октомврийската сесия на ОбС бе учредено безвъзмездно право на ползване на имот частна общинска собственост за нуждите на Фондация „Етносвят България“. Старейшините гласуваха срокът да бъде 1 година. Учредено бе още безвъзмездно право на ползване върху имот за 10 години на Арменската Апостолическа Православна църква. За още 5 години стопанисване бе дадено разрешение и на СНЦ „Спортен клуб Спорт за всички” за използване на спортен обект „Колодрума“.

Искането на сдружението е да доразвие изграденото през изминалите 10 години и занапред, като продължи реновирането и поддръжката на спортната база, както и популяризирането и развиването на спорта в града.

Общинските съветници дадоха съгласието си и за безвъзмездно прехвърляне на движими вещи, предоставени на Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван П. Павлов“ – Стара Загора от Министерство на земеделието и храните на Община Стара Загора.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн