Главният прокурор награди с грамоти и служебна благодарност прокурор и съдебни служители от Районна прокуратура – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил с грамоти и служебна благодарност прокурор Надежда Белчева (на снимката) и съдебните служители Атанаска Найденова и Албена Воева от Районната прокуратура в Стара Загора. Предложението за тяхното поощряване е направено от административния ръководител – районен прокурор Гриша Мавров, който им връчи отличията.

Надежда Белчева е наградена за висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения в цялостната й работа като прокурор. Служителите Атанаска Найденова, завеждащ служба „Регистратура и деловодство“, и Албена Воева, съдебен деловодител, са наградени с отличие „Служебна благодарност и грамота“ и с парична награда за висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения в работата и по допълнително възлаганите функции и задължения, както и в цялостната работа.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн