Остават три дни за регистрация на Climathon Stara Zagora 2016

STZAGORA.NET
*
Остават само три дни до приключване на регистрацията за Climathon Stara Zagora 2016 – предприемаческо събитие с екологична насоченост, което търси иновативни идеи за намаляване на замърсяването на въздуха в градската среда. Регистрацията е безплатна и може да се направи на сайта на събитието: https://climathon.climate-kic.org/.

Climathon е уникално преживяване провеждащо се едновременно в над 30 държави от цял свят. Жителите на над 120 града от различни точки на планетата се изправят в битка, чрез иновативно мислене и инициативност да подобрят условията за живот в градовете. Събитието е своеобразен 24-часов маратон, в който иноватори, студенти, предприемачи, инженери от цяла България ще работят по зададена предварително тема. България намира своето място на световната карта чрез събитието на 28.10 в Стара Загора – Climathon Stara Zagora. Тази година партньорите от Агенция за регионално икономическо развитие-Стара Загора, Ервопейски информационен център Europe Direct Stara Zagora и генералните спонсори от „Загорка“ АД ще имат удоволствието да насочат участниците към теми свързани със замърсяването в градска среда. В хода на кампанията за набиране на желаещи за участие ще бъдат дефинирани и конкретни подтеми, по които всеки екип ще работи. Любезните домакини от ЗАГОРКА ще посрещнат участниците в „зеления“ склад на пивоварната в гр. Стара Загора. Мястото е специално подбрано , защото това е индустриална сграда, сертифицирана по световно признатия стандарт за оценяване на екологични показатели на сгради – BREEAM. Крайният срок за кандидатстване е 21 октомври 2016г. директно на официалния сайт на събитието https://climathon.climate-kic.org/. Участието е напълно безплатно като има предвидени храна и напитки за участниците, които ще бъдат предоставени от организаторите.

Събитието е състезание за иновативни бизнес идеи с екологична насоченост, които биха допринесли за намаляване на замърсяването на въздуха в градовете. Повече информация можете да намерите и във Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/675533039270712/

За повече информация, моля, обръщайте се към екипа на Cleantech Bulgaria на e-mail info@cleantech.bg или на тел. 0898 67 45 66 или към местните партньори от АРИР Стара Загора – 0876001840, лице за контакт – Венелин Добрев?
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн