Младежите от ГЕРБ Казанлък реновираха чешма в Черганово

STZAGORA.NET
*
За празника на село Черганово – Петковден, младежката организация на ГЕРБ в Казанлък направи подарък към жителите на китното селце. Те реновираха чешмата изоставена в началото на 90-те години на миналия век. Тя се намира в центъра на населеното място до новоизграденото от кмета на селото Нивелин Неделчев игрище за футбол.

Чешмата и футболното игрище са част от обещаните промени в селото, които си постави Неделчев по време на предизборната кампания през 2015 година. За младежката структура от града на розите, това е първа видима стъпка оставена в населените места след изборите за кмет, кметове на населени места и общински съветници през 2015 г.

На откриването присъстваха кметът на Черганово, общинският съветник и председател на Постоянната комисия по „Култура, информационни средства и вероизповедания“ Борис Кърчев, членове на МГЕРБ и жители на селото.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн