Дискусия по повод Световния ден на психичното здраве се проведе в Стара Загора

STZAGORA.NET
Под егидата на областния управител инж. Георги Ранов днес в хотел „Верея” се проведе обществена дискусия, посветена на Световния ден на психичното здраве. Той се отбелязва всяка година на 10 октомври. Форумът бе организиран от РЗИ-Стара Загора.

„Вашата инициатива заслужава уважение и признание. Надявам се, че дискусиите, които ще се проведат днес, ще бъдат полезни за всички. Те могат да положат основата на бъдеща поредица от срещи, посветени на изключително актуалния в трудното ни съвремие въпрос за душевното здраве и комфорт, за емоционалната стабилност и съхранението на човешката психика” – обърна се в своето приветствие към участниците в срещата инж. Ранов.

Лекция на тема „Психиатрично и медицинско лечение при разстройства от аутистичния спектър” изнесе доц. д-р Антон Славчев, един от водещите специалисти по детска психиатрия у нас.
#

share button


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн