ГЕРБ – Стара Загора с подарък за село Памукчии

STZAGORA.NET
*
Общинското ръководство на ГЕРБ – Стара Загора зарадва жителите на село Памукчии с подарък по повод Петковден, празник на населеното място. Дарението, мултимедиен проектор, връчи общинският съветник, който отговаря за селото, Ангел Филипов. Кметът на Памукчии Георги Празов приветства поредния жест, който прави общинското ръководство на ГЕРБ. Благодарение на подкрепата и добрата комуникация бе извършена санитарна сеч на храстите около разклона за селото, както и реновирана част от пътната инфраструктура.

„От НЧ „Христо Ботев“ споделиха преди време с мен желанието на жители на село Памукчии за закупуване на мултимедиен проектор, с който да бъдат правени безплатни вечерни прожекции на любими български филми. За мен е радост, днес, по повод празника ви, от името на ГЕРБ – Стара Загора да ви направя този подарък“, каза Ангел Филипов. „Трябва ни българското, защото това ни обединява. В навечерието на предстоящите президентски избори на 6 ноември е важно да сме заедно, да мислим за бъдещето. Имаме най-добрата кандидат-президентска двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Убеден съм, че ще работят, за доброто на страната ни“, допълни Филипов.

Празникът в старозагорското село събра на площада в центъра десетки жители и гости на Памукчии.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн