Създадоха втори Ротари клуб в Стара Загора, за участие в него са поканени 33-ма съграждани

STZAGORA.NET
*
На 4 октомври 2016 г., в навечерието на празника на Стара Загора, се проведе първата официална организационна сбирка на нов Ротари клуб в града. Председателят на организационната среща ПДГ (предишният – паст дистрикт-гуверньор – б.р.) Атанас Атанасов запозна присъстващите с писмото на Дистрикт-гуверньора на Дистрикт 2482 България Димитър Димитров от 29.09.2016 г. за създаване на втори Ротари клуб в Стара Загора. Той определи основните принципи, които трябва да се спазват при подготовката за чартиране на новия клуб и обърна сериозно внимание на обучението на новите членове.

Поканите за членство до момента са потвърдили 33 старозагорци – представители на различни професионални сфери на дейност.

Новият Ротари клуб в Стара Загора ще следва безусловно идеите и принципите на Ротари Интернешънъл, ще отстоява традициите и ще разгръща богатия потенциал на ротарианската идея за безкористна служба, за мир и разбирателство по света.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн