Стара Загора – с паралелно откриване на националната кампания на кандидатите на БСП Радев/Йотова

STZAGORA.NET
*
В старозагорската зала “Ив.Вазов” идват председателят на Инициативния комитет Стефан Данаилов и ансамбъл “Филип Кутев”
*
Предизборната кампания на кандидат-президентската двойка, издигната от Инициативен комитет и подкрепена от БСП – ген. Румен Радев и Илияна Йотова, ще бъде открита на 7 октомври в Пловдив. Известни личности, подкрепящи двамата кандидати, ще се включат на живо от София, Стара Загора, Велико Търново и Гоце Делчев, където също ще бъде даден старт на предизборната кампания.

В Стара Загора събитието ще бъде в спортната зала “Иван Вазов”. Началото е от 18:00 ч. В него ще се включи проф. Стефан Данаилов – председател на Инициативния комитет и членовете му – почетният граждани на Стара Загора Станчо Колев и параолимпиецът Дечко Овчаров, Драгомир Стойнев – член на ИБ на НС на БСП и др. Емоционален заряд на откриването на кампанията под липите ще дадат изпълненията на ансамбъл “Филип Кутев”.

В 19:00 ч. ще започне политическата част от Пловдив, в която участие ще вземат кандидатът за президент Румен Радев, кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова, лидерът на БСП Корнелия Нинова, председателят на групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Джани Питела и др.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн