Още за предстоящия първи конкурс “Царица на Августиада” в Стара Загора.

STZAGORA.NET
*
Радваме се да споделим с Вас новините около Конкурса за красота „Царица на Августиада”. Както знаете компетентно жури ще отличи 3 участнички – „Царица на Августиада” и нейни две подгласнички.

Трите момичета ще си разделят награден фонд в размер на 500 лв., осигурени от МОЛ Галерия Стара Загора, който ще се разпредели по 250, 150, 100 лв. съответно за първо, второ и трето място.

„Царицата на Августиада” 2016 ще получи специално изработена за конкурса корона. Короната е уникат, а дизайнът и изработката са на Славин Янакиев, изп. директор на „Прогрес” АД.

Всяка една от претендентките за короната „Царица на Августиада” ще получи ваучер за козметични услуги по избор на стойност 100 лв. Ваучерите са осигурени от център за красота „Корио Капилис“, който предлага широка гама от услуги в областта на естетичната дерматология, медицинската и SPA козметика, цялостна грижа за нокти и коса.

Основните критерии, на които трябва да отговарят участничките, са красота, индивидуалност и естетика, стил, познания и интелект, умение за общуване. Всяко момиче, което счита, че притежава тези качества и е на възраст от 18 до 30 години, може да се запише за участие в Туристически информационен център Стара Загора до 7 октомври, включително. На 8 октомври, от 14 ч в залата на Регионална библиотека „Захари Княжески“ ще се проведе предварителния кастинг.

На претендентките за титлата им предстои засилена подготовка за конкурса. Те ще трябва да се запознаят с културно-историческото наследство на осем хилядолетния ни град, с технологията за отглеждане на грозде и производство на вино и да споделят преживяното. Всичко това ще бъде запечатано във филм, който ще се прожектира по време на финалния етап на конкурса, на 14 октомври от 19 ч в залата на Държавна опера Стара Загора. Режисьор на спектакъла е Огнян Драганов, директор на Старозагорската опера.

Предстои оспорвана надпревара, коя от претендентките ще стане посланик на Фестивала Августиада 2016 и на нашия град.

Още по темата:
Обобщена информация за посетителите на АВГУСТИАДА 2016

ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн