Нов мениджър по Устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност в “КонтурГлобал Марица Изток 3″

STZAGORA.NET
*
Към екипа на “КонтурГлобал Марица Изток 3″ се присъедини Марина Стефанова в качеството си на Мениджър „Устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност“. Настоящ Директор „Устойчиво развитие“ на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Марина ще продължи да изпълнява престижната длъжност, като същевременно оказва професионална подкрепа на екипа на “КонтурГлобал Марица Изток 3″ в областта на устойчивото развитие и КСО. Богатият й опит и експертност в посочените области ще издигнат на още по-високо ниво дейността на компанията, насочена към развитие на човешкия капитал, опазване на околната среда и социалните инвестиции.

Марина Стефанова е магистър по право и бизнес администрация от СУ „Св. Климент Охридски“. Специализирала е в университета “Кеймбридж”, Организацията за индустриално развитие на ООН (UNIDO) и Международната организация по труда (ILO). Притежава докторска степен по социално управление, сертифициран консултант по КСО, лектор е в престижни университети в България и чужбина. Автор е на повече от 15 специализирани публикации в областта на КСО на български и английски език. Носител на приза „Зелена личност за 2012 г.“ за представянето на България в RIO+20. Горда майка на две момчета, страстен пътешественик, активист и изследовател.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн