Шефът на италианската СПА-асоциация пристига на Старозагорските минерални бани

STZAGORA.NET
*
Президентът на италианската Асоциация на СПА-центровете Иглис Белависта (вляво на първата снимка) ще посети през ноември курортното селище Старозагорски бани. Той е проявил жив интерес към минералната вода край Стара Загора и нейните лечебни и рекреационни качества, съобщи секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов, след посещението си в провинция Емилия Романя, Италия.

Той участва в българска делегация за обмяна на опит, заедно с областни управители и представители на местната власт от страната. Делян Иванов се срещна и разговаря с Лука Кофари, кмет на Червия и Андреа Корсини, министър на търговията и туризма на Емилия Романя. В знак на приятелство и добронамереност той им подари плакети с герба на Община Стара Загора.

Програмата на делегацията е била изцяло насочена към успешните партньорства между бизнеса и европейските общини за развитието на местната икономика, селско стопанство, туризъм, управление на територията и използване на природните ресурси.

Посещението е по покана на Български икономически форум.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн