Съобщение от АСК Стара Загора

STZAGORA.NET
*

Снимка: Динко Шаханов

Изказваме благодарност на всички старозагорци за проявеното разбиране, въпреки ограничението в движението, през първия ден от състезанието „Писта Стара Загора“, което е четвърти кръг от Националния шампионат по затворен маршрут.

Поради настъпили извънредни обстоятелства днес, които завършиха за радост – без пострадали хора, отварянето на маркираното трасе се забави.

Спортовете, свързани с високи скорости, изискват специални и много сериозни мерки за безопасност, както за участниците, така и за публиката. Благодарим за професионалното отношение, което получаваме от органите на реда, с цел безпроблемно протичане на мероприятието.

Официалното откриване на състезанието „Писта Стара Загора“ е утре, 18 септември, от 10.00 часа, а шампионата ще стартира в 10.30 часа. Преминаването на публиката ще се осъществява непосредствено до началото на надпреварата. За избягване на неприятни инциденти, молим всички, които ще присъстват на спортния празник за Стара Загора, да се съобразяват с обозначенията и зоните за безопасност.

Заповядайте утре и нека се насладим заедно на възстановеното състезание „Писта Стара Загора“, което събира най-добрите автомобилни състезатели в нашия град.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн