197 рози за състезателката на “Берое” и олимпийска вицешампионка на висок скок Мирела Демирева

STZAGORA.NET
*
Олимпийската вицешампионка в скока на височина Мирела Демирева бе емоционално посрещната днес на летище София от зам.-кмета на Стара Загора Красимира Чахова и представители на Спортен клуб по лека атлетика „Берое”. Тя се завърна в България днес за първи път след Игрите в Рио де Жанейро.

Лекоатлетката получи огромен букет със 197 червени рози, символизиращи постижението, с което тя спечели сребърния медал и от Олимпиадата, и от еврошампионата през юли. В цветята бяха вмъкнати и снимки на Мирела. Ефектна торта със скочище и летва, с логото на игрите в Рио, както и на Община Стара Загора и СКЛА “Берое” беше приготвена за атлетката ни.

Малките фенове на Демирева бяха дошли с цял автобус от Стара Загора. Децата скандираха „Мирела, Берое” при появата на любимката им. Състезателката ни беше затрупана от букети от своите родители, приятели и фенове.

Да поздравят Демирева за огромния успех в София пристигна и голяма част от треньорския и управленския екип на атлетическия „Берое”, наред с двигателя Емилия Драгиева и заместник-кмета Красимира Чахова, която също е член на УС на клуба.

Преди да се оттегли към дома си, Мирела раздаде много автографи.

#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн