Райфайзен Лизинг с промоция на селскостопанското изложение БАТА АГРО

STZAGORA.NET
*
На лятното издание на международното селскостопанско изложение БАТА АГРО 2016, което ще се проведе между 30 август и 3 септември в Стара Загора, Райфайзен Лизинг България предлага промоционални условия и гъвкави погасителни планове, отговарящи на конкретните нужди на специализираната публика на изложението.

Промоционалните условия включват атрактивна лихва, минимално самоучастие и сезонен погасителен план, които ще са валидни до края на септември 2016 г. Райфайзен Лизинг предлага финансиране за цялата гама селскостопанска техника, включително и прикачен инвентар.

По време на изложението БАТА АГРО 2016 земеделските стопани ще могат да се възползват и от специализиран Агрокредит. Той е предназначен за юридически лица, еднолични търговци, кооперации, регистрирани като земеделски производители през програмния период 2015–2020 г. Агрокредитът се предлага в лева и евро, като обезпечението е получаваната субсидия по европрограмите. Срокът му е между 12 и 60 месеца и не се дължи такса за предсрочно погасяване със средства от субсидията.

Освен Агрокредита, Райфайзен Лизинг предлага пълна гама от лизингови продукти, които може да се изплащат на равни месечни вноски или по погасителен план, съобразен със сезонния характер на селскостопанските дейности.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн