Легендарната група “Тоника СВ” отново заедно за концерт в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Легендарната група “Тоника СВ” отново е заедно. За първи път след юбилейния концерт на Стефан Диомов в Зала №1 на НДК групата тръгва из страната с поредица от концерти. Единият от тях е в Стара Загора на 31.08.2016 г. Концертът е насрочен за 20.30 ч. в Летния театър.

Публиката, зажадняла за хубава българска музика, ще има уникалната възможност да чуе вечните хитове на групата “Здравей, как си, приятелю…”, “Приятели”, “Сутрин рано, вечер късно”, “Ден след ден”, “Един неразделен клас”…

Уникалните гласове на Ваня, Милица, Ралица, Драго и Тео ще се слеят във вълнуваща хармония, за да доставят истинска наслада на любителите на хубавата българска музика. С тях на сцената ще излезе и бащата на групата Стефан Диомов, който само преди няколко месеца отбеляза своя 70-годишен юбилей със затрогващ концерт на сцената на Зала №1 на НДК. Именно там за първи път след 20 години раздяла уникалната за България група “Тоника СВ”, която десетилетия наред запази неподражаемия си стил, се събра отново.

Публиката в Стара Загора е сред първите извън София, която ще има удоволствието да се наслади на уникалното изживяване.

Билети за концерта се продават в Билетния център между Универсалния магазин и джамията. Телефон за контакти: 0888 46 81 73.
#evr

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн