Продават старозагорския магазин на “Карфур”

STZAGORA.NET
*
По искане на Столична община частен съдия изпълнител предложи за продажба чрез търг хипермаркета на “Карфур” на бул.”Никола Петков” 10 в Стара Загора.

Предложенията за участие в търга се приемат до 8 август, като началната тръжна цена е 22 680 000 лева, а таксата за участие е една десета част от нея.

За продажба се предлага търговски обект с обща застроена площ от 9 25.48 кв. м, представляващ функционално обособена част от търговски и развлекателен комплекс с трафопост и подземен паркинг.

Магазинът е собственост на “КМБ – България” ЕАД и отвори вратите си на 20 декември 2012 г. с пищна церемония.

Според обявлението за продажбата, върху него има ипотека в полза на “Алфа банка – клон България”, както и множество възбрани от юридически лица, включително и от Столична община .

В имота са изградени климатична инсталация, осъществена на покрива на сградата, състояща се от три централи, работещи на газ и ток, за отопление и охлаждане; пожароизвестителна и пожарогасителна система; система за видеонаблюдение; в търговската зала са изградени алармени антени – на вход и изход от помещението .

Преди няколко месеца друг частен съдия-изпълнител обяви за продажба най-големия хипермаркет на “Карфур” у нас – в Тhe Mall на бул. “Цариградско шосе” в София, като началната тръгна цена беше 32.3 млн. лева с ДДС. Той беше придобит от кредитора на компанията Уникредит Булбанк.

“КМБ България” е изцяло собственост на Marinopoulos от 2012 г. и държи франчайз правата на Carrefour за страната, Албания, Босна, Хърватия, Македония, Черна гора, Сърбия и Словения.

Магазин “Карфур” – Стара Загора бе открит на 20 декември 2012 г.


(Старозагорски новини)

#gerb

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн