Старши треньорът на “Берое” Александър Димитров за жребия в Лига Европа: “Радник” е силен противник

STZAGORA.NET
*
“Определено можеше да ни се падне и по-лек противник. Босна и Херцеговина бе участник на последното световно първенство по футбол, което означава, че футболът им е на добро ниво. Отборът на “Радник” е опитен тим, който разполага и с млади играчи. Това, което се опитваме и ние да направим в “Берое”. Имат много добър нападател – Марко Обрадович. Президентът и треньорът им също са познати имена.

Нашият отбор е на 2 седмици подготовка и трябва да сме много мобилизирани, подготвени и да играем със себераздаване, за да ги отстраним. “Радник” са приключили по-рано сезона и са по-напред в подготовката, което е предимство. Ние обаче не ги фаворизираме, а напротив. Започваме да се готвим детайлно за съперника и ще направим всичко възможно, за да ги отстраним. “Радник” са спечелили Купата на страната си, което показва, че са турнирен боец, защото битките в подобни двубои са съвсем различни от първенството. Ние обаче също имаме своя опит и той ще ни бъде много полезен”.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн