Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) проведе работна среща с кмета на Раднево Теньо Тенев и разговаря с ученици от града

STZAGORA.NET
*
Евродепутатът от ГЕРБ и групата на ЕНП Ева Паунова се срещна с кмета на град Раднево Теньо Тенев и заместник-кмета Димитър Желев по време на работното си посещение в Област Стара Загора във вторник 14 юни 2016 г.

“Раднево има потенциал да привлича инвестиции и ще си сътрудничим за реализирането на устойчиви и качествени проекти, които да подкрепят развитието на младите в региона“ – заяви Ева Паунова по време на срещата.

Основните теми на обсъждане бяха перспективите в региона и възможностите пред община Раднево. Теньо Тенев сподели настоящите и бъдещи проекти, заложени за изпълнение през следващите години, както и възможностите за привличане на инвестиции пред местните власти и малкия и среден бизнес в града.

С ученици от СОУ „Гео Милев“ в Раднево Ева Паунова обсъди уменията, необходими за успешна кариера. „Новите технологии са много повече от средство за забавление за младите. Те са ключът ни към успешна кариера и затова трябва да бъдат развивани от ранна възраст“ – каза тя.

По време на едночасовия разговор с учениците се зароди идеята за основаване на клуб по дебати в града. Първата сбирка на клуба ще се състои в края на месец юни 2016 г., а членове на екипа на българския евродепутат ще участват с информация за възможностите във висшето образование в България.

По време на посещението Ева Паунова покани учениците от Раднево да се включат в инициативата „Научи ме да умея“, която ще стартира на 24 юни 2016 г. в Стара Загора. Младите ще се срещнат с успешни предприемачи от региона и ще имат възможност за кратък стаж в местни компании, където да получат практическа представа за функционирането на бизнеса.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн