Стъклена витрина и пътен знак удариха невинни граждани след ПТП-та с косвени жертви

STZAGORA.NET
*
На 31 май около 16,40 ч. по бул.”Цар Симеон Велики” в Стара Загора се е движел л.а.”Мерцедес”, управляван от 74-годишния Б.И. от с.Маджерито. До №139 при маневра за паркиране върху северния тротоар водачът изгубил контрол над автомобила, който се блъснал челно в магазин. В резултат на удара е паднал стъклопакетът на магазина, който ударил 43-годишната продавачка. Жената е получила руптура на мускул на лявата ръка и множество разкъсно-контузни рани по цялото тяло. Откарана е в ЦСМП – Стара Загора, откъдето след като е обслужена амбулаторно е освободена без опасност за живота. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила. Образувано е досъдебно производство. (Снимка: Веселин Василев)

На 31 май около 12,45 ч. по ул.”Севт ІІІ” в Казанлък се е движел л.а.”Рено Туинго”, управляван от 62-годишната И.Х. от Казанлък. На кръстовището с бул.”23-ти пехотен шипченски полк” автомобилът навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в т.а.”Нисан Навара”. В резултат на удара товарният автомобил продължил движението си, блъснал пътен знак, който паднал и ударил движещата се по тротоара 39-годишна пешеходка. В резултат на настъпилото ПТП са пострадали: водачът и пътуващото в товарния автомобил 10-годишно дете, които са обслужени амбулаторно във ФСМП – Казанлък и освободени, без опасност за живота; водачът на лекия автомобил е оставен за наблюдение в МБАЛ – Казанлък без опасност за живота, а пешеходката е обслужена амбулаторно и освободена, също без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила и за двамата.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн