Уникална демонстрация на спасителни действия в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Хеликоптер на „Активна грижа“ ще изненада децата за 1 юни
*
Разходка с хеликоптер на „Активна грижа“, атрактивна въздушна демонстрация и безброй усмивки за най-малките. Това са само част от изненадите, които ЗК „Лев Инс“ и застраховка „Активна грижа“ са подготвили за жителите и гостите на Стара Загора на 1 юни.

Празникът ще започне на 1 юни в 17.30 ч. на паркинга на “Артилерийски парк”.

Присъстващите ще могат да участват в томбола за въздушна разходка над града, както и да станат свидетели на атрактивна акция от въздуха, в която жена ще бъде спасена с медицински хеликоптер на застраховка “Активна грижа”.

Демонстрацията е част от проекта „Активна грижа“, който стартира през месец юни 2014 г. като публично-частно партньорство на Българския червен кръст и Сдружение „Клуб Активна сигурност“ за подпомагане дейността на държавата в областта на спешната помощ.

Като продължение на проекта ЗК “Лев Инс” разработи застраховка „Активна грижа“, която е на цена от 6 лева. Тя осигурява въздушен и наземен транспортен асистънс с помощта на хеликоптери, мрежа от линейки в цялата страна и шофьори, преминали през курс на обучение за оказване на първа помощ към БЧК.

Повече информация за томболата и застраховка „Активна грижа“ може да намерите в офисите на „Лев Инс“ в Стара Загора на следните адреси:
* ул. „Цар Иван Асен II” 104, тел 042/91 02 87
* ул. „Гео Милев“35, тел. 0899 99 63 07, както и на e-mail: www.lev-ins.com
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн