Представиха юбилейния екип на “Берое”

STZAGORA.NET
*
На специална пресконференция днес бе представен юбилейният екип на „Берое“ за стогодишнината на клуба. Юбилейната фланелка бе показана за пръв път пред медии и фенове от Иво Иванов и Веселин Пенев.

Юбилейните фланелки ще се продават на ексклузивната цена от 45 лв. и ще бъдат пуснати в продажба на 7 май в 10:00 часа единствено в Официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“.

Футболистите ще използват този екип за пръв път по време на юбилейния мач с „Партизан“ (Белград, Сърбия), който ще се проведе на 17 май от 19:16 ч. на стадиона под Аязмото. Това ще бъде втори екип на „Берое“ за предстоящия юбилеен сезон 2016/17 г.

Екипът е с уникален дизайн и е изработен от немския производител на спортни стоки Uhlsport. В него са вградени и три специални елемента, които са в духа на стогодишнината на „Берое“. Това е юбилейния екип на „Берое“, представяме ви го подробно:

На юбилейната фланелка, както и през целия следващ сезон ще бъде използвана специалната емблема, която бе изработена от Михаил Михайлов по случай „100 години Светът е Берое“, след специално проведен конкурс. Новото лого на тима събира в едно традицията, историята и символиката на Стара Загора и „Берое“, като ги обгръща в една модерна и красива опаковка.

Фланелката връща към корените на клуба с най-стария известен екип и е с черен цвят. Освен цветово, екипите от 20-те години са отправна точка и за някои от елементите по модела на юбилейната фланелка – бяла яка с триъгълник и бял маншет. Допълнени са бяла подложка в основата на фланелката и странични зелено-бели ивици, всичко това обединено в модерна визия и дизайн.

Тениската ще бъде допълнена от черни гащета и черни калци. Първият екип за следващия сезон ще остане зелен и ще бъде представен преди първите официални двубои на „Берое“.

На гърба на фланелките е бродиран слоганът за юбилея – „100 години Светът е Берое“.

Във вътрешната част е интегриран друг специален елемент – един от любимите рефрени за феновете – „Един град, един отбор“, допълнен с барсът от герба на Стара Загора.

В бялата подложка в основата на юбилейната фленелка е добавена и стилизирана юбилейна емблема с цифра 100 до нея, която символизира вековния период.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн