Евродепутатът Ева Паунова и Младежи ГЕРБ – Стара Загора проведоха семинар на тема „Стартъп поколение. Какво трябва да знаете, когато стартирате собствен бизнес?“

STZAGORA.NET
*
В сряда, 27 април 2016 г, евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) и младежката структура на ПП ГЕРБ – Стара Загора организираха информационна среща-дискусия с младежи от региона. Тема на семинара беше „Стартъп поколение. Какво трябва да знаете, когато стартирате собствен бизнес?“. Срещата се проведе в сградата на НЧ „Напред“, зала „Младост“ – гр. Павел баня.

Лектори на семинара бяха Ирена Бойновска, национален координатор на офисите на евродепутата Ева Паунова, Радостин Танев, областен координатор на МГЕРБ Стара Загора и Иван Любомиров, експерт по европейски програми и финансиране.

Пред младежите от Павел баня те представиха информация относно това какво е необходимо за стартирането на собствен бизнес, настоящи и предстоящи програми за финансиране от Европейския съюз в сферите земеделие, иновации. Дискусията се фокусира и върху темите Еразъм за млади предприемачи, плана Юнкер, финансовите инструменти, достъпни в България, Програмата за развитие на селските райони и оперативните програми в България.

По време на срещата младежите се запознаха и с условията за включване в конкурса на евродепутата Ева Паунова ГЕРБ/ЕНП за селфи на тема „Моят град и Европейският съюз“. До 30 април 2016 г. е крайният срок за участие, а победителите ще бъдат обявени на 9 май – Денят на Европа. Наградата за трите селфита, събрали най-много харесвания ще бъде посещение на Европейския парламент в Брюксел.
#vvv

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн