Правим с Швейцария ортопедична работилница в Стара Загора. Предстои семинар в събота

STZAGORA.NET
*
Обществен дарителски фонд – Стара Загора и Ортотех ЕООД организират семинар за ортопедични техници от цялата страна.

На 16 април 2016 г. (събота) в Стара Загора ще се проведе семинар на тема „Изработване на статични сплинтове за горен крайник“. Семинарът ще се води от Жан Кристоф Ариа (Jean Christophe Arias), ерготерапевт, официален представител на Orfit Industries и член на френската асоциация по рехабилитация на ръка.

Orfit Industries – Белгия е световен лидер в производството на нискотемпературни термопластични материали за ортезиране.

Събитието ще се проведе от 9:00 до 18:00 часа на 16.04.2016 г. в сградата на Фондация Swissclinical, кв. „Железник”, ул. „Арх. Христо Димов” 39, гр. Стара Загора. В програмата на обучението са застъпени теоретични и биомеханични аспекти на шинирането. Предвидено е и практическо проиграване на изработването на конкретни сплинтове.

Обществен дарителски фонд – Стара Загора, съвместно със своя швейцарски партньор – Фондация „Суисклиникал”, работи по реализацията на проект “Създаване на българо-швейцарска ортопедична работилница”. Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Фонд за партньорство и експертна помощ.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн